tirsdag den 6. december 2011

Insomnia // Nytårskjole

Jeg døjer virkelig med søvnløshed i de her dage. Ja faktisk har jeg den sidste uge kun sovet ordenligt en enkelt nat. Det er jo til at blive vanvittig af! Jeg ringer seriøst snart til min læge og tvinger ham til at give mig nogle sovepiller. Jamen altså min hjerne kan jo slet ikke tænke når jeg er så træt... Det er altså et problem! 

Nå med jeg har været ved at kigge lidt efter en kjole til nytårsaften og egentlig ville jeg gerne have et eller andet palliethelvede på, men så faldt jeg over denne her på Nelly.com igår


og den synes jeg egentlig er mega pæn. Problemet er bare, at jeg aldrig går i brun, men så er det godt den også findes i blå:

 Jeg synes bare den ser kortere ud end den brune?? Jeg forestiller mig at jeg tager nogle helt sorte strømpebukser indenunder. Så gør det ikke så mege den er kort og jeg tror det vil være rigtig godt til den blå her. Det bedste er jo så at den her kjole kun koster 149 kr!!! Så nu er der i hvert fald råd til et par lækre sko dertil også :)

3 kommentarer:

  1. Den er fin den blå:-)
    På Gosave.dk kan du lige nu købe et værdibevis på 300 kr.til 100 kr.Det er sidste chance idag for købe det.Og man kan købe op til 5 stk.:-)Og de har fri fragt til d.23/12-11
    Kh.Marianne Hnasen

    SvarSlet
  2. Super jeg har lige købt kjolen.. Nå men mon ikke jeg kan finde noget andet derinde jeg kan bruge :) Tak for tippet!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...