søndag den 4. december 2011

Weekend Weekend


Den her weekend har stort set bare stået på afslapning. Det har været en lorte uge for mig.. Eller det har det nok i virkeligheden ikke været, kun psykisk.. Anyways så var det hårdt tiltrængt at jeg gav mig selv lidt ro, så jeg har nydt hvert sekund af den her weekend. Jeg har jo sammen med min kæreste haft det helt store Harry Potter maraton, så vi fik set de sidste film i rækken i fredags. Igår var jeg til julefrokost med en flok venner jeg har tilbage fra folkeskolen. Vi bor efterhånden rundt omkring i landet, så det er virkelig hyggeligt at vi alle kan samles den ene dag om året og bare hygge igennem! 

Jeg er ikke rigtig kommet i julestemning endnu, men det kommer nok. Alligevel synes jeg det var på tide at pynte op til jul, så jeg begav mig ned i kælderen for at hente kassen med julepynt i dag og er lige blevet færdig. Jeg har ikke sat særlig meget op i år og det er af den ene grund, at min kat hader nisser... Jeg tror hun er nåsår. Hun æder hver og en hun kan få fat på. Jeg tror jeg vil have noget nyt julepynt næste år. Det meste af det jeg har er efterhånden rigtig grimt. Det meste er noget jeg har fra da jeg boede hjemme. Nu tror jeg at jeg vil placere mig i sofaen og ikke rejse mig igen før jeg skal i seng i aften. Håber i har haft en god weekend :)
2 kommentarer:

  1. Ihh jeg er helt vild med dine sølv-ting på det her sidste billede! Elsker sådan noget pynt!

    SvarSlet
  2. Ja jeg elsker også sådan noget. Specielt i sølv det er bare ekstra flot. Jeg skal bare lige have et par små grene til at stikke i de to, der er vaser :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...