onsdag den 19. oktober 2011

Crazy catlady

Ja det mig. Eller måske nærmere crazy catlady's assistent ;) Jeg hjælper en dame med at fodre nogle vilde katte og sørge for de har det godt og behageligt indtil kommunen fjerner dem. Forhåbenligt til januar. Der er godt 20 katte, så der er lidt at holde styr på. Ikke mindst her i de regnfulde dage, der skal vaskes håndklæder (de ligger på) hele tiden og inden længe skal de papkasser der er lavet til dem udskiftes med flamingokasser der isolerer i de kolde vintermåneder. Åh ah hvis jeg kunne tog jeg alle kattene med hjem... Men min kæreste er desværre ikke så pjattet med dyr som jeg er. Nærmere tværtimod. Jeg har taget lidt billeder af de dejlige katte en dag der var en smule godt vejr. Flere af kattene er faktisk rigtig flotte. Specielt er jeg helt vild med den store sorte hankat, men han var der ikke lige den dag kameraet var med.


2 kommentarer:

  1. Nårh, hvor er det et god og hyggeligt initiativ. Skønt at blive mindet om, at der stadig findes gode mennesker med plads og overskud til at passe på andre - dyr såvel som medmennesker.
    Og en kattedame som jeg bliver jo helt varm om hjertet af alle de søde pus...:o)

    SvarSlet
  2. De er nemlig bare rigtig søde og de fleste af dem er også rigtig pæne. Jeg elsker dyr, så mit hjerte kunne slet ikke bære at skulle gå fra dem uden at kunne gøre noget. Det gør mig i så godt humør at kunne komme ned og give dem lidt at spise og noget tørt at ligge på og vide, at de har det godt :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...