mandag den 27. juni 2011

Roskilde

Arh suk.. Alle er på Roskilde nu pånær mig!.. Og det har jeg egentlig haft det fint med.... INDTIL NU!!.. Jeg har været afsted 4 år i alt, men for 2 år siden gik det sjove af det for mit vedkommende... Vejret var sindsygt -3 af dagene viste temperaturen 33 grader og det er rimelig sindsygt, når man ikke har skygge nogle steder... De advarede endda folk mod at gå ind i teltene, fordi graderne derinde var omkring de 50-60!! Om aftenen ved en 20-21 tiden skiftede vejret så voldsomt og der blev sindsygt koldt.. Den kombination sendte mig hjem tidligere end planlagt med halsbetændelse og høj feber -ØV det var træls... Den oplevelse gjorde ligesom jeg ikke havde lysten til at tage afsted sidste år -og egentlig heller ikke i år... Lige indtil sidste mandag! Pludselig fik jeg den sindsygeste lyst til at løbe ud og købe et iglo telt og finde en punkteret luftmadras, så jeg kunne tage med resten af Danmark til Roskilde og drikke mig i hegnet i lunken karton hvidvin og spise en lun makral mad på et stykke tørt rugbrød (i know, hvordan kan man savne det?!)...

Heldigvis var jeg ikke alene om savnet.. En af de veninder jeg plejer at være afsted med sendte mig her til aften en sms, hvori der stod "Jeg savner Roskilde". Så nu har vi aftalt at tage afsted næste år... Ih hvor jeg allerede glæder mig!! :D Nedenunder er lidt stemningsbilleder fra de foregående år:

5 kommentarer:

 1. Det er sjovt du har det sådan. Jeg har aldrig været på festival, og kunne heller ikke drømme om det. Men jeg tænker, at når nu jeg generelt er typen, som synes alkohol er absolut uinteressant, så bliver det også lidt svært at passe ind i festivalmiljøet :P

  SvarSlet
 2. Jeg tror også at det er sådan lidt enten eller.. Enten elsker man festivaller eller også hader man dem... Man behøves jo ikke nødvendigvis være fuld hele festivallen, men jeg vil nok også sige, at jeg hurtigt ville blive træt af alle de fulde mennesker omkring mig, hvis jeg ikke selv drak.. Men der er bare en helt specielt stemning på Roskilde, man lever bare i sin egen lille verden :)

  SvarSlet
 3. Og så er der jo selvfølgelig musikken! (selvom camping stemningen dør lidt når det starter).. Jeg er ret musikinteresseret, så det er jo guf at have 4 dage med fede koncerter :)

  SvarSlet
 4. Haha, det har du ret i :D "SÅÅÅRD" love it! Jeg har altså en del jyde i mig ;)

  SvarSlet
 5. He he ja man bliver sgu nødt til at elske det jydske "sprog" ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...