torsdag den 23. juni 2011

SOMMERFERIE!

ENDELIG er der sommerferie!! Jeg fik sommerferie i tirsdags efter endt projekteksamen! Nøøøj den er tiltrængt!! Dagen fejrede jeg med at bruge penge jeg ikke har. Jeg købte bl.a. de her lækre sandaler som jeg overhovedet ikke har brug for. Jeg har so far allerede købt fire par sandaler fra Amust og der er ikke engang sommervejr endnu... Suk.. Jeg er håbløs med de sko.. Anyways så er de virkelig gode at gå i og jeg er sikker på de bliver sommerens hit her ved mig.

Jeg købte også denne her lækre kjole fra Object! Jeg har haft en der minder rigtig meget om den i blå og jeg bar den til den var så slidt jeg ikke kunne være bekendt at gå i den mere! Jeg har haft denne her på siden jeg købte den, så jeg fornemmer den kommer til at lide samme skæbne.Jeg købte også denne her trøje fra Object og den er virkelig fin på..  Billederne er lidt uskarpe, da de er taget med min iPhone. Ih hvor gad jeg godt jeg havde råd til et spejlrefleks kamera.. Måske jeg skal spare lidt på alle de penge jeg bruger på tøj og ikke mindst sko.. Så kunne det være jeg fik råd til et. 

Ha en god dag derude!

3 kommentarer:

  1. Jeg elsker dine nye sko!! Hvor har du købt dem? Jeg må simpelhen eje dem ;)

    SvarSlet
  2. Tak -de er også helt fantastiske at gå i :) Mærket på den er Amust og de er købt i en butik i Nibe, der hedder Style4you :)

    SvarSlet
  3. WOW de er fede de sko! MEGA misundelse her!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...