tirsdag den 6. september 2011

Vinterstøvler

Jeg har længe overvejet at investere i den flotte Acne Pistol støvle. Jamen den er jo bare så flot, men alt for dyr til min SU! Så lavede Bianco en model, der mindede rigtig meget om den til halv pris, men jeg synes stadig prisen var lidt pebret i forhold til, hvor dårligt jeg gik i den støvle fra Bianco. Så vil heldet jo at Føtex lige netop nu har en støvle der minder viiiirkelig meget om begge af ovennævnte støvler til kun 199 kr! Støvlen sad perfekt på min fod, så der var lykken gjort! 
 Jeg handler ellers normalt ikke sko i Føtex, men jeg det tror jeg nu jeg skal til for jeg kunne bruge rigtig rigtig mange af dem de har fået hjem her til vinter. Men jeg måtte begrænse mig, så købte kun to par. De næste par kostede den nette sum af 249 kr.
To par nye støvler til 449 kr! Tak Føtex!

7 kommentarer:

 1. Ej hvor lækkert!! Det indlæg passer jo perfekt.. Har været på udkig hele dagen efter et billigt alternativ til Pistol.. Jeg må og skal i Føtex i morgen :)

  SvarSlet
 2. Ja jeg var også helt vild da jeg fandt ud af det! Er SÅ glad for dem :)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også at købe sko i Føtex og Bilka - de har faktisk tit nogle helt udmærkede sko til prisen :)

  SvarSlet
 4. Næææ, tillykke med dem :o) De nederste er godt nok også fede! Min kæreste stod og ventede, da jeg skulle vælge :-) Du kan få Vila nederdelen her: http://www.bubbleroom.dk/da/kvinde/vila/nederdele/ayano-skirt-black-7300

  SvarSlet
 5. Ja de er faktisk helt udemærkede i forhold til hvad de koster :)

  Tak skal du have Lullumut.. Den bliver bestilt med det samme! :D

  SvarSlet
 6. Tak til Stinna, for sko-råd :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...