fredag den 8. juli 2011

Google +

Google lever af at sælge annoncer, men med Facebook inde i billedet har de nu mistet mange af de annoncer. Derfor har Google taget kampen op og har lanceret Google + som er et modspil til Facebook. Google + ligner Facebook, men har nogle funktioner, hvor Facebook må stå af. Når i bruger Google er der en lille sort bar i toppen, hvor man indtil videre har haft adgang til Gmail, Picasa osv. Nu får man også adgang til Google + herfra. Derudover er der det som nok er den største fordel (eller ulempe alt efter hvordan man ser det) for Google +. Man kan nemlig selv inddele sit netværk med Google +. Dermed kan du vælge hvem der skal se hvad. Hvem af os har ikke lige nogle festbilleder på Facebook, som vi gerne vil vise vores venner, men måske helst ser far, mor og chefen ikke skal se. Privatindstillingerne skulle efter sigende også være nemmere at forstå på Google +.

Lige nu bliver Google + testet af en håndfuld brugere og det er derfor kun muligt at komme ind, hvis man får en invite (en eller anden giv mig en invite!), men snart bliver der lukket op for alle. Jeg er personligt lidt spændt på hvordan successen bliver for dem. Jeg tror måske det minder lidt for meget om Facebook til folk gider "belemre" sig med at flytte over til Google +, men nu får vi se. Jeg er lidt spændt :)


4 kommentarer:

 1. Så er du SÅ meget inviteret.. Håber du kommer til at synes det er sjovt :D

  SvarSlet
 2. YAY! :) Sidder stadig og trykker på den røde knap hvert 2. minut.. Det bliver spændende hvor mange timer jeg skal gøre det før de lader mig komme ind ;)

  SvarSlet
 3. Det lyder lidt sjovt.. Det kunne jeg godt tænke mig at teste! Jeg kan dog ikke tro, at de kan følge med, når facebook har så stort et forspring. Kan dog sagtens se fordelen i, at man kun deler forskellige ting, med dem man ønsler!

  SvarSlet
 4. Facebook gør også hvad de kan for at beholde deres "område" og tror også de vinder kampen. Men omvendt Google er temmelig stor og venanset hos mange.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...