torsdag den 7. juli 2011

Hår

På lørdag skal jeg endelig have langt hår igen!!! Og tro det eller ej, så var det faktisk en stor beslutning, der virkelig blev gennemtænkt fra min side.. Ja ja i know det er bare hår! Men jeg synes bare ofte extensions fører associationer med sig, som jeg helst ikke vil have på mig... Men når alt kommer til alt savner jeg mit lange hår rigtig meget. Langt hår er bare meget mere feminint end kort. Jeg havde jo engang rigtig langt hår, se billedet:


Så fik jeg noget medicin, der gjorde mit hår blev meget tyndt og pludselig kunne det ikke krølle mere, men filtrede bare. Tog en hård beslutning og klippede håret af.. Det var alligevel ikke pænt mere.. Det blev til en kort page til kæbebenene og skulle glattes hele tiden -det var pænt træls... Så snart det kunne smides i en knold blev det det. Og der har det været siden.. Åbenbart gror mit hår mega langsomt, for jeg synes bare ikke det bliver meget længere.. Håret når mig nu 1,5 år senere til skuldrene og har en virkelig træls længde! Hængehår ser træls ud både krøllet og glattet og jeg synes der er evig lang tid til det er langt igen... Derfor kontaktede jeg en der kunne sætte extensions i billigt.. Nu skal det være! Så håber jeg bare ikke det bliver alt for tydeligt det er falsk... 

4 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se resultatet. :D

  SvarSlet
 2. Jeg synes ikke at der er det mindste i vejen med Hair extensions, så længe det ser ordentligt ud. Mange kommer for lidt hår i i sær, og det er som oftest i de tilfælde, hvor man bare ryster på hovedet. Du kunne jo også have startet ud med f.eks. clips, så længe der er mere end 100 gram i, så skal resultatet helt sikkert nok blive pænt.

  SvarSlet
 3. Jeg har haft i før, hvor min søster der er frisør gjorde det for mig -og resultatet blev rigtig godt. Jeg er bare bange for de ikke gør det ordenligt, når jeg finder det billigt over nettet. Men jeg håber det bliver fint. Jeg har betalt for 200 g totter + 50 reflekser, så der skulle vist være nok til at gøre håret tykt :) Skal nok vise resultatet herinde :)

  SvarSlet
 4. Jeg så forresten en annonce for din hjemmeside Mette (eller den du henviser til) og forstod det som man kunne bestille en påsætning igennem hjemmesiden.. Men det kunne jeg så ikke helt finde ud af :) Ellers havde jeg straks bestilt for jeg synes nemlig det du viser på din blog ser super fint ud:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...