mandag den 28. marts 2011

Forår

Jeg hader mandage.. Så muntert vil jeg starte mit indlæg! Det er altså bare så DØD hårdt at komme igang med ugen igen synes jeg, specielt når man starter ugen ud med forelæsning fra 8-16! 
Jeg har ellers haft en virkelig dejlig weekend. Jeg blev som jeg skrev ringet op fredag og skulle på arbejde og da jeg skulle arbejde søndag igen bestemte jeg mig for at blive i Hals (hvor jeg arbejder) ved min mor. 


Hals er pragtfuld når solen skinner og foråret viste sig jo i lørdags. Jeg vågnede op og løb en dejlig lang tur ved stranden. Det er virkelig noget jeg godt kunne leve med at gøre hver dag. Derefter kørte jeg med min mor ind til byen og gik rundt derinde i en times tid og nød solen på havnen (Hals er en havneby for enden af limfjorden hvis nogle skulle være i tvivl) og derefter gik jeg hjem til hende igen, placerede mig i sofaen med en god bog og blev der stort set resten af dagen. Det var super skønt og virkelig afslappende. Søndag arbejde jeg så 11 timer, så det var ret dejligt at være udhvilet til. Under den dejlige weekend begyndte jeg også at scanne en masse gamle billeder ind min mor har liggende, som jeg længe gerne har ville haft. Dem jeg har postet her er af mig og mine to dejlige søstre. Jeg elsker at se gamle billeder de vækker altid gode minder. Det sidste billede er af min mor til min brors barnedåb (for en milliard år siden ca) jeg synes virkelig hun er så fin derpå med lårkort og højt hår :)


2 kommentarer:

  1. Hold da op, det er jo dig bare med mørkt hår ;)

    //Stinna :)

    SvarSlet
  2. Jeg synes ikke vi ligner hinanden så meget på det billede der, men jeg kommer nok ikke udenom jeg ligner hende hehe :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...