torsdag den 24. marts 2011

Pieces part 2

Så har jeg langt om længe fået prøvet alle mine neglelakke af jeg skrev om her. I bund og grund er jeg faktisk helt tilfreds med Pieces neglelakkende for generelt har de holdt længere end jeg havde regnet med og var meget flottere på end de lige umiddelbart så ud til.

The 47th element:

 
Brugte kun ét lag og det dækkede perfekt. Neglelakken er SUPER flot på og kommer til at bruge den meget jeg havde den dog kun på i to dage, men den kunne have holdt længere. Tog den kun af fordi den var lidt for "se mig" til mit tjenerjob, hvor jeg jo helst skal være lidt neutral.

Morning mist:

Denne her var en af dem jeg blev meget overrasket over. Farven var MEGA flot, når den kom på og glimrede vildt smukt uden at være for meget. Den er jeg vild med og kommer helt sikkert til at bruge mange mange gange frem over.

Silver flame:


Denne her lak startede jeg med at være vildt begejstret for. I aftenens mørke synes jeg nemlig den glimtede super flot, men så blev der morgen og i alm. dagslys synes jeg egentlig ikke den er særlig pæn. Den er meget ru i det og det irriterer mig enormt -jeg har helt vildt lyst til at kradse den af! Det er som om man lige har lagt et lag sand før man tog lakken på. Den bliver helt klart ikke en favorit.

Golden Chokolate:

Golden chokolate synes jeg faktisk var rigtig fin på og dækkede med 2 lag. Dog er det ikke en jeg kommer til at bruge pga. det guldskær den har. Jeg går altid med sølv smykker og mit tøj er tit "kolde" farver, så den passer bare ikke helt ind.

Old Rose:


Old rose havde en super flot farve, men den tog 3 lag før den dækkede og med 3 lag gad den ikke tørre. Jeg synes den var rigtig flot og vil forsøge mig med den engang til senere.

Den blå neglelak havde jeg samme problem med. Den dækkede ikke engang ved 3 lag og gad derfor slet ikke tørre. Jeg gad ikke tage billede af den, da den overhovedet ikke havde dækket neglen. 

Men alt i alt synes jeg Pieces neglelakke er rigtig gode til prisen og de to øverste kommer jeg til at blive rigtig glad for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...