fredag den 25. marts 2011

Weekend

Weekenden er kommet og den startede så herligt med jeg opdagede min forelæsning var aflyst i morges! Det var virkelig dejligt eftersom jeg virkelig virkelig hader det fag vi skulle have haft. Ordet hader er faktisk ikke stærkt nok i denne sammenhæng! En anden grund til det var virkelig herligt er, at jeg har været syg siden i onsdags. Jeg blev af gode grunde nødt til at dukke op til en 9 timers dag på Uni igår, da vi havde en aftale på Sygehus Syd med cheffysikeren derude. I morges var jeg stadig dårlig, så det var rart at vide jeg bare at kunne slappe af hele dagen. 

Kl. 12 ringede de så fra mit arbejde om jeg ikke godt kunne komme kl 16.... Joooo... Der røg den slap af weekend med kæresten (han skal til fodbold hele lørdag og jeg skal nemlig også arbejde hele søndag)...

Her før jeg skal afsted har jeg dog lige taget mig sammen til at rejse mig fra sofaen for at komme i H&M og købe en ny forårsjakke. Jeg mangler nemlig sådan en overgangsjakke. Eller dvs. jeg har en fra Peak, men den er rød og ødelægger ethvert outfit og så er jeg bare slet ikke så sporty som den jakke får mig til at se ud. Men jeg prøvede for noget tid denne her jakke:


og forelskede mig ret hurtigt i den. Den kostede kl 250 kr og da jeg synes min gamle grimme vinterjakke er ved at være for varm gik jeg ned og købte den i dag. Vi skal nok blive gode venner vi to. 

Så skete der også noget andet. Jeg opdagede Kong Kaffe's Frap o' Freeze med Daim... OOOOOOOOMG! Den er alt for god! Men er ret sikker på den ikke passer så godt ind i en slankekur... Men se lige hvor lækker den så ud:


I må have en god weekend derude.

4 kommentarer:

 1. Mmmm! Hvor ser den kaffe bare god ud. Smagte den lige så godt som den ser ud? ;)

  SvarSlet
 2. Nogen gange skal man lade kur være kur og bare nyde ;)
  Forresten lækker forårsjakke. Går selv og overvejer hvilken jeg selv skal have fat i :)

  SvarSlet
 3. Ja den var bestemt lige så god som den så ud den kaffe. Det er ikke den sidste der ryger ned af dem. :)

  Tak skal du have Janne. jeg synes også den er vildt lækker :)

  SvarSlet
 4. Den er så fin den jakke, og mega billigt.. Jeg har selv købt en :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...