onsdag den 23. marts 2011

Har jeg lyst?

Jeg har ikke blogget i lang tid efterhånden. Jeg havde brug for en pause fra det for jeg synes ikke det var sjovt mere. Det har hele tiden været planen det bare skulle være en slags dagbog for mig, men efter jeg er begyndt at læse mange andre blogs synes jeg min egen var blevet ret vattet og ikke særlig godt skrevet og manglede et bestemt tema. Og det irriterede mig rigtig meget! Så jeg besluttede at droppe det hele og ville slette bloggen (det kunne jeg dog ikke finde ud af) indtil min søster begyndte at brokke sig over manglende indlæg. 

Så jeg revurderede det hele og bestemte mig for at prøve igen. Og pyt med min blog ser lidt vattet og fimset ud og at jeg ikke formulerer mig særlig godt for når alt kommer til alt er det jo skide ligemeget ikke? Og mht. til et bestemt tema jamen så gider jeg jo egentlig ikke blogge om en bestemt ting. Bloggen var tiltænkt som en slags dagbog og dagbøger handler ikke kun om én bestemt ting.  Så here you go Line; et styks nyt indlæg til at starte med. Forhåbenligt kommer der flere.

I min blogpause har jeg fundet motivationen for at tabe mig frem igen. Det går stadig stille og roligt og jeg træner stadig op til at løbe en 5 km i slutningen af maj. So far løber jeg 5 km på 36 min og mit mål var 5 km under 30 min, så der er ikke langt endnu. Noget der gav mig meget motivation var da jeg den anden dag satte et før og efter billede sammen. Det vil jeg lige dele med jer:

6 kommentarer:

 1. Din blog er altså ikke fesen eller dårlig skrevet! Synes det er lækkert den er personlig og DIG i stedet for tvunget ind under én fane. Sikke et flot resultat, btw!

  SvarSlet
 2. Synes absolut heller ikke at din blog er fesen eller dårlig skrevet! Og du behøver ikke et bestemt tema, det er jo langt sjovere at skrive/læse om forskellige emner ;)
  Tillykke med både vægttabet og 5 km på 36 min! Super FLOT!

  SvarSlet
 3. Tak skal i have. Det var også det jeg overbeviste mig selv om til sidst bloggen skal jo skrives efter hvad jeg interesserer mig for og ikke hvad andre interesserer sig for :)

  SvarSlet
 4. Ja enig med de andre, din blog er dig og er derfor sjov og spændende! Det er kedeligt når blogge ligner for meget hinanden, så bare gå efter hvad DU vil blogge om, og ikke hvad de andre laver ;)
  Blog når du har noget på hjertet, og så har du din stil og der personlig blog! :)

  Virkelig flot med dit vægt tab, og sejt at du kan løbe så hurtigt!! Jeg er lige startet, og jeg ander faktisk ikke hvor langt jeg løber. Men løber ca 25-40 min af gangen. Og går lidt indimellem for at få pusten ;)

  //Ditte

  SvarSlet
 5. Tillykke med vægttabet. Det er simpelthen SÅ sejt af dig :)

  // Emma
  www.emmamartiny.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Tak skal i have :)

  GlimmerGlam du skulle prøve at hente App'en Runkeeper eller Endomondo, de tracker de løbetur for dig, så du kan se hvor langt du har løbet osv :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...