søndag den 13. marts 2011

Weekenden

Så er der (næsten) gået endnu en weekend og jeg har endnu engang arbejdet den væk. Ikke at det gør mig så meget for lige nu skal jeg bare have kreglet en masse penge sammen til når turen går til Berlin om en lille måneds tid! Jeg er begyndt at glæde mig rigtig meget faktisk i forhold til da jeg lige fandt ud af det og faktisk ikke gad med. Nu ser jeg virkelig frem til at se byen og dens seværdigheder. Vi skal vist bo på et hostel tæt ved Kurfürstendamm -det bliver godt!


I og med jeg har haft arbejdsweekend har jeg også sovet hjemme ved min mor, da hun bor 5 min. derfra. Det er altid dejligt at komme derhjem for hun bor et utroligt smukt sted og lige midt i et sommerhusområde lige ned til vandet. Så lørdag tog jeg mig en løbetur igennem skov og strand det var virkelig afslappende for sindet. Så lige nu sidder jeg lidt og ærger mig over at bo midt i Aalborg uden et eneste træ i sigte. Anyways så vil jeg ligge computeren fra mig og nyde de resterende timer af min weekend og glæde mig til at se Zulu Awards i aften. Specielt glæder jeg mig til at se Julie Zangenbergs kjole. Jeg så et billede af den på Twitter og den så virkelig virkelig smuk ud. 

Hav en forsat god weekend derude.


3 kommentarer:

  1. Det lyder spændende med Berlin, sidst jeg var der var det super cool :D

    SvarSlet
  2. Jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til Berlin, og det står bestemt på min liste over storby shopping indenfor det næste år eller 2 :)

    SvarSlet
  3. Jeg glæder mig også virkelig meget :D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...