onsdag den 6. april 2011

She bangs

Jeg er begyndt at følge en blog jeg vil dele med jer. Navnet på den er Golden Ghetto  og du kan finde den her. I bloggens første indlæg kan jeg se den skal være skrevet af to piger ved navn Louise og Trine, men selv er jeg kun stødt på indlæg af Louise og i sidste uge inspirerede hun mig rigtig meget! 

Indlægget der inspirerede mig var indlægget her, hvor den skønne pige får klippet pandehår og hvor ser det godt ud! Jeg har selv været ved at flippe over mit eget hår fordi det var alt for kedeligt, så inspireret af Louise gik jeg spontant indtil en frisør og fik det lavet selv. Det er virkelig besværligt at have for en som mig med krøller, for slet ikke at tale om hvor ofte det skal klippes (og nu når min egen personlige frisør er flyttet kan det godt blive en dyr omgang), men det er det hele værd! Jeg elsker det!!! :)


2 kommentarer:

 1. Hej Charlotte,

  Fandt dig lige over min "trafik" oversigt på bloggen og kunne se at der var kommet nogle "hits" fra din side..

  Men hvor blev jeg glad for at se at jeg ligefrem har inspireret dig. Det var også lidt af en overvindelse for mig og krævede lidt tilløb at få klippet pandehår. Men virkelig no regrets! Jeg elsker det og du ser jo også bare super fin ud - det klæder dig rigtig godt :)

  Rigtig god dag,
  Lou

  PS Jeg startede bloggen i sin tid med en veninde, men da hun aldrig bloggede tog jeg over :)

  SvarSlet
 2. Ja, jamen jeg siger også tusinde tak for inspirationen jeg er virkelig glad for pandehåret :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...