lørdag den 28. maj 2011

Anmeldelse

Seasalt green tea

Som lovet kommer her en lille anmeldelse af Seasalt green tea, som jeg skrev om her.


Som jeg skrev i det tidligere indlæg havde Q lavet en anmeldelse, hvor de skrev man typisk ville tabe 3-4 kg på de 14 dage man drak teen. Det havde jeg dog på ingen måde regnet med, men jeg prøvede det alligevel. Den første uge gjorde teen rigtig godt synes jeg. Jeg føler mig tit oppustet og det reddede denne her te mig altså fra. Jeg er jo på Madlog med et forventet vægttab på 1/2 kg om ugen og når jeg holder mig på de kcal jeg får tildelt plejer det at passe meget godt. I ugen jeg drak teen tabte jeg mig yderligere 1/2 kg og det er jeg ganske villig til at give teen credit for. Altså var jeg begejstret den 1. uge... 2. uge gik det lidt ned af bakken, for der havde det stort set ingen effekt på mig. øv! 

Teen kostede 50 kr for 7 breve og det er jo lidt pebret synes jeg, men jeg vil alligevel gerne forsætte med at bruge det, da det tager den der oppustethed væk. Jeg har dog forhørt mig lidt rundt og Føtex skulle efter sigende føre noget, der hedder Bona Tea, der skulle have præcis samme effekt til billigere penge. Det vil jeg lige undersøge nærmere og prøve i stedet for Seasalt om 14 dage.


2 kommentarer:

  1. Har godt læst debatten om det inde på madlog. Det kunne jeg godt have brugt i sin tid, når maven bare var oppustet og ikke tyk :)

    SvarSlet
  2. Ha ha ja det hjælper nok ikke så meget på din mave lige nu :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...