mandag den 23. maj 2011

Kvindeløb

Hvis i aldrig hører fra mig igen er det fordi jeg i dag skal deltage i Alt for damernes kvindeløb og muligvis ikke overlever... Puh ha efter at have været syg i 7 dage er det måske ikke det bedste at starte ud! Men overståes skal det jo. Gruer nu lidt for det... Men gruer endnu mere for den 10 km jeg har sagt ja til at løbe til september... Jeg tror jeg havde en mindre hjerneblødning, da jeg gik med til det.

Anyways til noget helt andet og meeeget bedre! Jeg modtog jo en pakke fra E.l.f i sidste uge, selvom jeg egentlig havde svoret jeg ikke gad handle der igen. Men det viser sig jo, at det ikke er alle deres produkter der er lige så elendige som deres neglelakke. Jeg købte:

Cream eyeliner

Pink læbestift

 og den her kom gratis med i købet.

Derudover købte jeg 2 makeup pensler. Jeg øver mig i at tage lidt pænere makeup på til hverdag i stedet for at ligne en hængt kat. Jeg øver mig gevaldigt på at putte den der sorte eyeliner på, men jeg kan bare IKKE finde ud af det.. Der er så irriterende! Jeg vil gerne have den som ynglings Lauren ligger den:


Den går sådan lidt op i enden af øjet og det er ganske umuligt for mig at ligge på mine øjne. Eller rettere på det venstre er det ganske umuligt! Men derudover er det nogle gode produkter! Jeg viser lige læbestiften en dag -den er nemlig super flot på!


4 kommentarer:

  1. Det gik faktisk godt! Mine mål har hele tiden været 1. at kunne løbe alle 5 km og 2. komme i mål på under 40 min. Jeg gjorde begge dele, så jeg føler mig temmelig sej!! :)

    SvarSlet
  2. Jeg har også selv brugt eyelineren længe og jeg er faktisk utroligt glad for den.

    SvarSlet
  3. Jeg må vist bare erkende, at jeg ikke kan finde ud af at ligge den på... Har prøvet SÅ mange gange nu, men kun 2 gange er det lykkedes mig at få det rigtig flot. Det er virkelig irriterende.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...