lørdag den 20. august 2011

Løberen

Ja så blev dagen i dag altså dagen jeg skulle smide 1100 kr efter et par løbesko... Dem ville jeg i hvert fald ikke hellere have brugt på det lækre kamera jeg ønsker mig! Nå men altså jeg har kun et par Reebok EasyTone og dem løber man altså ikke fantastisk i.. Faktisk giver de mig skinnebenbetændelse... Så nu har jeg investeret i et par rigtige løbesko. Og ikke nok med det, så har jeg jo faktisk fået taget en af de der smarte løbetest, så jeg er sikker på skoen rent faktisk passer til mig.

Jeg havde jo håbet på jeg kunne komme hjem med sådan et par flotte Nike Free.. For dem har jeg jo været forelsket i i hundrede år.. 


Men istedet endte det så med de her knap så flotte (læs: grimme) Asics:


Selvom de ikke er særlig flotte, så er jeg nu alligevel glad for investeringen. Skoen sidder virkelig perfekt på min fod og jeg kan mærke en kæmpe forskel når jeg løber. Min fod er meget smal og det her var så den eneste model at vælge imellem til smalle fødder. De andre lidt (med også meget lidt) pænere modeller sad bare ikke så godt som denne her gør... Så nu er jeg bare klar til de 10 km til løbet den 4. september... eller... Jeg er lidt mere klar i hvert fald :)

5 kommentarer:

 1. De Nike sko er så pisse lækre, men desværre kun modesko :-( Held og lykke med de andre :-)

  KH

  SvarSlet
 2. Der er nogle der kan løbe i dem, men min fod kræver en lidt hårdere sål.. Desværre... Overvejer nu at købe de andre til fitness brug.. Altså de er jo så flotte! :)

  Tak jeg prøve løber de andre i dag :)

  SvarSlet
 3. De ser da gode ud, de minder lidt om mine fra New Balance jeg fik af min mor :) Løbesko skal også være gode og ikke flotte! Fortæller jeg også mig selv når jeg tager dem på hehe.. Men det er jo rigtigt!

  SvarSlet
 4. Nike skoene er ikke gode at løbe i, og ikke på længere ture som vi skal på.. :( Desværre. jeg bruger også kun mine til fitness :)

  Og når udstyret er i orden, kan løbet kun blive godt :)

  //Stinna

  SvarSlet
 5. Ha ha ja Ditte det er jo rigtigt og de er jo super behagelige at løbe i, så må bare bide det i mig at de ikke er særlig flotte :)

  Ja Stinna vi nailer den 10 km for hårdt med vores grimme løbesko... (siger hende der falder død om efter 2 km!)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...