mandag den 15. august 2011

Paris

Så har jeg langt om længe fået overført og redigeret lidt i mine Paris billeder. Som jeg tidligere har skrevet var byen jo viiiirkelig smuk!! Jeg blev ikke foresket i den på samme måde som da jeg var i Berlin og jeg er ikke sikker på det er et sted jeg gider hen igen, men jeg synes det er dejligt at have oplevet det. Og ikke mindst delt oplevelsen med min kæreste. Det var første gang han var længere væk end Tyskland og også første gang han skulle flyve rigtigt (ture fra Aalborg-KBH gælder altså ikke).. Han var den største tøs jeg nogensinde har set i det fly. Aj det var synd. Han var virkelig nervøs og bange og det har jeg altså aldrig set ham være før. Men vi havde en rigtig dejlig tur og nød endelig at have lidt tid sammen. 

 Mig på hotelværelset
 Vi havde hørt meget godt om restauranten Chartier, så selvfølgelig skulle vi spise der.
 Men der var kæmpe kø! Heldigvis gik det rigtig hurtigt og jeg tror vi var inde efter en halv time i køen. Det var virkelig en speciel oplevelse at være derinde. Helt heldige var vi dog ikke med maden, for alle menuer stod på fransk. Da ingen af os kan et ord fransk bestilte vi bare noget vi kom frem til var den menu kokken anbefalede.. Så vi endte med sylte til forret, gammeldags oksesteg m. kartofler til hovedret og en underlig ris ting til dessert. Det var altså ikke den vildeste menu vi fik derinde, men oplevelsen var god alligevel. 

Alle snakker jo om de der macarons, så selvfølgelig skulle vi også prøve dem fra Ladurée.

Min kæreste kunne ikke lide dem, men det gjorde ikke så meget for så fik jeg lov at spise hans! Mums! For jeg synes de smagte helt fantastisk! Den eneste jeg ikke kunne lide var faktisk den jeg sidder med på billedet. Den smagte af parfume og det var altså ikke helt fantastisk.

 Det her var bare én af den milliard café og restauranter vi nåede at besøge den korte tid vi var dernede. Det var super let at finde godt mad til billige penge dernede. Men som ved Chartier skrev mange altså deres menu på fransk. Det var meget upraktisk for turister synes jeg. 
Udover at spise fik vi også tid til sightseeing. På billedet ses Triumfbuen og den var jeg virkelig imponeret over! Den var SÅ flot!
Champ Élysées i dejlig solskin og MANGE turister. 

To sekunder efter var der styrtende regnvejr! Det var så vildt! Vi havde lige fået os placeret til en gangs aftensmad og pludselig kommer der det vildeste skybrud!


Et temmelig dårlig billede. Men på Champ  Élysées ligger også Louis Vuitton flagshipstore. Den var virkelig stor! Min kæreste nægtede dog at lade mig gå over at kigge. Måske vidste han at jeg ville bruge en masse penge jeg ikke havde hvis jeg gik derover?

 Den alt for vilde kø til at komme op i Eiffeltårnet. Vi blev jo nødt til det! Men hold da op hvor tog det mange timer! Lidt af en prøvelse for min ekstremt utålmodige kæreste.

 Lidt nørd er man vel altid. Jeg lyste meget op, da jeg opdagede navnene på nogle kendte matematikere på Eiffeltårnet!

 Super skævt billede af Notre Dame.
 Mig foran Pont des Arts. Alle låsene er kærlighedslåse og der var viiiirkelig mange! Her hvor jeg står var ikke engang det sted der var flest. Det var mega flot og meget anderledes.De sidste billeder er den flotte flotte udsigt fra Eiffeltårnet!


2 kommentarer:

  1. Det lyder virkelig også usansynlig romantisk med sådan en kærestetur til paris! Synes dog det var flot i orkede kø i flere timer. Der er jeg nok lidt som din kæreste :D

    SvarSlet
  2. Ja jeg var også meget imponeret over han frivilligt gjorde det :) Men som han sagde, så kunne han jo ikke komme hjem fra Paris og ikke ha været deroppe :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...