mandag den 1. august 2011

Skulle jeg?

Nu når jeg skal til Paris ik'å, så overvejer jeg lidt noget... Er det billigere at blive tatoveret dernede i Frankrigs land? Jeg har nemlig besluttet mig for hvad min næste tatovering skal være og jeg er ret hooked på at få den sådan snart.. Hvis det nu er billigere dernede ville det jo være optimalt... (Hvis vi ser bort fra den skal være på armen og ikke må få sol i nogle måneder). Det kræver selvfølgelig, at jeg finder den helt rigtige tatovør, ellers dropper jeg ideen. 

Jeg har jo tidligere blogget om nogle ideer jeg havde til hvad min næste tattoo skulle være bl.a. her og her. Jeg vil stadig gerne have en tekst skrevet, men den er jeg for usikker på hvilken skrift den skal stå med og hvorhenne på kroppen den skal være til jeg vil få den lavet endnu. Jeg vil være hundrede procent sikker når jeg får lavet den. 

Til gengæld er jeg blevet enig mig selv om, at svaler det er da helt perfekt! Svaler symboliserer håb og hvis jeg skulle vælge ét ord at beskrive mit liv med, så er det det ord. Der er sket så helt utrolig meget i min barndom og opvækst, at havde jeg ikke haft håb om det hele nok skulle gå og om en bedre fremtid, jamen så var jeg ikke her hvor jeg er i dag. Jeg har også besluttet stedet. Den skal være på armen. Jeg elsker simpelthen tatoveringer på armen. Jeg tror det er fordi man stort set hele tiden ser dem der, både mig selv og andre. Anyways jeg har fundet lidt billeder af svaler der har den placering jeg gerne vil have dem. Nu skal jeg bare lige finde ud af hvor mange jeg vil have af dem. Jeg er specielt hooked på billede 1 og 3.[Alle billeder er fra Tattoologist]

4 kommentarer:

 1. Billed 1 :)

  //Stinna

  SvarSlet
 2. Det er også den jeg hælder mest til.. Men så når jeg ned til billede tre og bliver altid i tvivl :)

  SvarSlet
 3. Siger også billede 1 :) Og jeg kan godt lide, at den betyder noget. I stedet for det er "bare fordi" :)

  SvarSlet
 4. Jeg er faktisk en af dem der har den overbevisning at tatoveringer ikke behøves symbolisere noget som helst og de gør mine to andre heller ikke.. Men jeg synes bare det her er så beskrivende et ord for mig og samtidig synes jeg bare de svaler er enormt smukke :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...