onsdag den 19. januar 2011

Ny tatovering

Hvor er det skønt at have ferie og vågne op til (godt nok ALT for tidligt) til at skulle lave absolut ingenting for første gang i meget meget lang tid.. Aaah det bliver godt!

Nå, men jeg går med en lille tanke. Jeg har lovet mig selv, at når jeg når mit mål mht. til vægttabet, så må jeg få mig en ny tatovering. I forvejen har jeg en bag øret og en på mit håndled:


Jeg er stadig rigtig glad for dem begge, men vil godt nok gerne have tegnet sommerfuglene op igen.. De er blevet meget matte i det og den blå farve er svær at se. Jeg fik den lavet i udlandet og et godt råd til andre: Lad være med det!

Nu prøver jeg så at bestemme mig hvad den nye skal være. Jeg er blevet ret vil med denne her jeg fandt på Tatoologist, hvor der generelt bare er rigtig rigtig mange flotte tatoveringer:


Det er tre svaler, svaler symboliserer håb. Skulle jeg beskrive mit liv med ét ord ville det blive håb. Uden håb om en bedre fremtid for mig havde tingene set sort ud mange mange gange! Derudover elsker jeg bare placeringen af svalerne. Den er jeg ret sikker på jeg får lavet engang denne her måske bare med nogle lidt pænere svaler.

Den anden jeg har tænkt på har jeg ikke rigtig et billede af. Det er en tekst jeg har fundet, som er rimelig lang og derfor går jeg stadig og tænker lidt over hvor den vil passe rigtigt ind på min krop. Jeg er indtil videre kommet frem til, at ned af den ene side på mig selv vil blive det flotteste sted og jeg har de sidste dage gået og leget lidt med tanken om det netop bliver der den skal være.  En tekst kan godt være lidt kedelig alene, så jeg har tænkt på at få lavet et eller andet mønster omkring, måske lidt a la det her:


Billedet viser Bam Margera og jeg synes virkelig den er flot denne her tatovering. Bam er kæmpe HIM fan og det er derfor han har deres heartagram tatoveret i midten. Jeg tror mønsteret omkring min tekst skal inspireres lidt heraf. Jeg tænker dog ikke min skal være nær på bred som Bams.

2 kommentarer:

  1. Har du fundet et sted som vil tegne dine sommerfugle op?? Min kunne også godt trænge nemlig... :(

    //Stinna

    SvarSlet
  2. Nej ikke endnu, men har heller ikke ledt endnu :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...