fredag den 26. november 2010

Jeg ønsker mig

nogle nye vinterstøvler!! Det er lidt som om dem jeg har nu ikke helt klarede vinteren sidste år og nu må jeg ty til mine lyserøde gummistøvler.. Og så fikst er det altså heller ikke med gummistøvler!
Derfor har jeg fundet mig nogle fiiine fine støvler jeg godt kunne tænke mig nogle gad give mig i julegave.


Første par er et par wedges fra Dope og jeg synes simpelthen de er så flotte!.. Især til en kjole eller nederdel vil de være rigtige fine. Det er nok også dem der er mest realistisk mht. prisen; 499 kr koster de. Det nederste par er et par Sorel vinterstøvler. Jeg ved ikke hvor smarte de lige ser ud, men jeg tror virkelig de er dejlig varme og i tilfælde af vinteren bliver som sidste år er det nok dem jeg skal satse på. Desværre tror jeg prismæssigt de er a little out of reach øv.

Sidst men ikke mindst har jeg forelsket mig i dette tørklæde til 148 kr fra Asos:
Har dog hørt en lille fugl synge om H&M har et lignende til kun 80 kr. 


Vejedag
I dag var også den ugentlige vejedag på Madlog; 68,9 sagde vægten, det vil sige jeg nu har smidt 6,3 kg siden jeg startede på Madlog (10,5 kg i alt). FUCK hvor er det dejligt! Nu har vægten i 2 måneder svinget imellem 69-70, så det var virkelig rart der kom et andet tal frem i dag!

Jeg har ikke fået lagt et madplan op denne uge, men det er faktisk ganske bevidst. Budgettet var lavt og madplanen har derfor også været totalt uinspirerende.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med vægttabet, det er mega godt gået! :-) Synes i øvrigt at sorel støvlerne er super fede :-)

  -Julie

  SvarSlet
 2. Tak skal du have! :)

  Jeg kom også frem til ude i sneen igår (med våde strømper), at får jeg pengene til dem skal jeg helt sikkert ha Sorel støvlerne! :)

  -Charlotte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...