torsdag den 25. november 2010

Min morgenmad

For det meste er jeg temmelig ligeglad med hvad jeg får til morgenmad -det skal bare kunne laves hurtigt. Når det skal laves hurtigt er det altså også temmelig kedeligt! Jeg har nævnt bloggen før og nu nævner jeg den igen: Det skal smage af noget har givet mig et par ideer til morgenmaden. Det var hurtigt og det var rigtig lækkert!.. Den ene kan ses på billedet nedenunder:
Det var hvad jeg fik i går morges. Det er 100 g græsk yoghurt (det skulle rigtigt være kvark, men det havde Rema ikke), lys sirup, mandler og lidt mandarin. Det ser ikke ud af meget, men det mættede faktisk i lang tid og så var det bare rigtig lækkert! Jeg tror det havde mættet endnu længere tid, hvis der var puttet kvark i i stedet for græsk yoghurt (da der er flere proteiner i).

Det anden morgenmadsret prøvede jeg her til morgen. Den bestod også af græsk yoghurt (igen brug kvark i stedet), kakaomüsli, lidt mandler og lidt appelsin. Igen rigtig lækkert og jeg er faktisk først sulten igen nu 4 timer efter! Bonus! :) Jeg har dog fået puttet lidt for meget kakao i den müsli, så den smager lidt for meget igennem desværre. Det må jeg lave om på næste gang.
Jeg fik desværre ikke taget et billede af det, men har "lånt" et billede af müslien fra "Det skal smage af noget":

Kakaomüslien består af cornflakes (jeg har brugt Bran flakes i stedet), havregryn, kakaopulver og kanel. MUMS! :)

3 kommentarer:

 1. Hej Charlotte og tak for omtalen ;O) Glaeder mig at du kunne bruge nogle af ideerne! Nogle af de graeske yoghurter er ikke saa daarlige mht protein-indhold - prøv at kigge paa bøtten, der er nemlig ret stor forskel.

  hilsner fra Lise

  SvarSlet
 2. Åh hvor ser det dog lækkert ud !
  Det skal prøves :)


  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hej Lise.
  Der var desværre ikke så mange proteiner i den jeg havde fået fat i, men det mættede nu en del alligevel synes jeg. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...