mandag den 7. februar 2011

Blogleg


Så blev det min tur til at blive tagget af Ginger til The Versatile Blogger. Legen går ud på, at man først linker til den, der har tagget én og herefter skriver man syv ting om sig selv og tagger 15 andre personer i sidste ende. Jeg tagger dog lidt mindre, synes alligevel 15 er ret mange.

Legen har efterhånden været hele blogland igennem, men jeg gennemfører den nu alligevel. Det er en oplagt chance til at fortælle lidt om mig selv. 

7 ting om mig

Jeg...

... ville i virkeligheden gerne være en rigtig rigtig klog nørd indenfor naturvidenskab! Ser virkelig op til alle, der dygtige herinden for.

... synes Jonatan Spang er den sjoveste i hele verden. Jamen jeg griner af manden før han åbner munden! (Af samme grund håber jeg aldrig, at jeg møder ham -det kunne være enormt pinligt)

... elsker musik. Ville gerne have det til at køre 24 timer i døgnet, men da jeg er typen, der kan høre en sang på repeat et døgn uden at blive træt af den, mener kæresten ikke vi skal høre højt musik så tit. 

... er ret genert og hader at snakke foran store menneskemængder. 

... er enormt klodset og falder ofte OP af trapperne. Deraf har jeg konstant blå mærker på skinnebenene.

... elsker gode serier i tv. Der er jo intet som en god søndag, hvor man placerer sig i sofaen og lige kan sætte NCIS, eller Bones på dvden og ikke rejse sig før sæsonen er færdig.

... vil rigtig gerne tabe mig! Hvis jeg også er igang med (pt. går det dog ikke skide godt).


Undskylder hvis nogle af her allerede er tagget i forvejen, det er rimelig umuligt at holde styr på efterhånden.

2 kommentarer:

  1. Hvor sødt af dig at tænke på mig, Charlotte :)
    Det er jeg simpelthen så glad for. Jeg vil føre den videre snarest inde på min blog.
    Er der mon noget specielt om mig du kunne være nysgerrig om?

    SvarSlet
  2. Det lyder godt :) Jamen hvad med nogle ting du ikke lige snakker om normalt i din blog, det kunne da være meget spændende :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...