lørdag den 5. februar 2011

Ugen der gik

Er jeg den eneste der er ved at være lidt træt af at høre om modeugen?? Jo det er da spændende at høre om engang imellem i nyhederne, men lige nu skriver samtlige af de blogs jeg læser om modeugen og det er jo akkurat det samme de skriver, for det er akkurat det samme de ser. Flere af dem følges oven i købet. Jeg glæder mig til modeugen er ovre, så de dejlige blogs jeg følger bliver "normale" igen. For nu gider jeg ikke høre mere om den modeuge!

Selv har jeg haft en lidt stressende uge synes jeg, men det er nok bare fordi det kommer lige ovenpå en ferie. Jeg skulle have haft semesterstart i tirsdags, men det blev rykket til onsdag pga. de internationale studerende. Dagen var meget nem at komme igennem og det eneste det krævede af mig, var at danne grupper. Jeg fik heldigvis lige den gruppe jeg ville have! Nemlig med mine tre andre matematikpiger. Jeg læser jo på sundhedsteknologi nu og de vil bare i en helt anden retning med projektet end vi vil, men sidste semester måtte vi ikke gå i gruppe sammen. Det måtte vi heldigvis denne gang, så forhåbenligt bliver det her semester lidt mere spændende end det foreløbende.Jeg er startet op med at cykle i skole, for ligesom at prøve og spare noget benzin der og hold nu op, hvor det hårdt at komme igang. Det er 5 km hver vej og derud og der meget op ad bakke. Men hvor er det dejligt når man har nået målet, man føler sig så frisk og fyldt af energi. I hvert fald når der ikke stormer som nu -det tager godt nok alt min energi at cykle op ad en bakke i det her vejr. 

Torsdag startede vi vores kurser og det første jeg skulle følge havde ingen relevans for mig overhovedet. Vi håber på at kunne følge et andet fag på et andet semester med lidt mere relevans. Men åbenbart er det ikke sådan lige at skifte for vi skal først have tilladelse og derefter skrevet en individuel studieordning. Jamen så besværligt. 
Torsdag var også dagen, hvor jeg startede op på mit "nye" arbejde. Grunden til det er i gåsetegn er, at jeg har arbejdet der før, men stedet har fået nye ejere. Men hvor er det skønt at være tilbage. Forhåbenligt kan jeg få lidt flere penge mellem hænderne nu. 

Fredag havde vi reception/ åbent hus på arbejdet og om aftenen skulle jeg hjem til en veninde og feste. Det var super hyggeligt, men jeg valgte at holde mig ædru, da jeg synes jeg har så mange ting jeg skal nå i dag. Jeg skal jo til reeksamen på onsdag, så måske er det en ide at begynde at læse op. Åh ha. Det er så svært at komme igang igen, når man lige har lagt eksamensperioden og den der eksamens "mode" på hylderne. Håber virkelig jeg består denne gang. I aften skal jeg så til fødselsdag, så det bliver nok først i morgen jeg kan komme helt rigtigt i gang med at læse.

God weekend til jer alle.

2 kommentarer:

  1. Åh ha! Reeksamen efter endt eksamensperiode.... det bringer dårlige minder frem! ;) Det er surt, og ens motivation er på minus 20, men bare husk: det er snart overstået!

    Held og lykke på onsdag :)

    SvarSlet
  2. Ja det er virkelig surt det er bestemt ikke lige at læse op på stokastiske processer jeg gider lige nu :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...