mandag den 30. maj 2011

Krifa

Ja nu kunne man godt tro det her var en reklame for Krifa, men det er det faktisk ikke. Jeg vil bare lige fortælle jer, at jeg for én gangs skyld har været heldig! For en måneds tid siden gik jeg rundt inde i Friis med min kæreste og jeg følte mig i forvejen ret så heldig, for jeg havde lige set Ole Henriksen i gågaden et par  minutter før (III looooovvvveee iiiit), da en Krifa dame kommer hen og spørger om jeg ikke vil skrabe et skrabelod. Jo jo siger jeg, for jeg kan aldrig sige nej! Hvilket også er grunden til jeg aldrig tager telefonen mere når det er hemmeligt nummer. Jeg er virkelig blevet prakket meget lort på i tidens løb. Senest en dims til at måle ens fedtprocent i kroppen.. suk.. Nå det var lidt et sidespor! Jeg går hen og skraber skrabeloddet og damen fortæller vidt om Krifa, mens jeg nikker og smiler. Så har jeg tre ens! Jo jo tænker jeg.. Nu har jeg nok vundet en Krifa nøglering eller sådan noget. Når jeg endelig vinder noget er det nemlig altid sådan nogle ting der er i puljen. Men nej jeg kunne vælge imellem 5 lækre præmier. Jeg kan selvfølgelig ikke huske dem alle sammen, men mener der var et super flot armbånd og nogle smartboxes i blandt... Krifa damen jubler mere end jeg gør, for jeg er stadig meget skeptisk.. Det kan jo ikke passe jeg bare kan vælge en af de her lækre præmier -og så uden jeg overhovedet behøves melde mig ind!! Men jo det kan det åbenbart... 



Jeg valgte denne her lækre grill, der netop er kommet ind af døren og det eneste reklame der er på er et diskret Krifa på toppen -det kan jeg nu godt leve med.


Tak Krifa!!

1 kommentar:

  1. Ej hvor fedt, tillykke med den!! Jeg vinder normalt aldrig noget selv, og har også lige vundet 2 konkurrencer. Så overvejede lidt om jeg skulle spille lotto, for det var for godt til at være sandt haha.. Jeg vil også så gerne have sådan en lille smart grill :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...