onsdag den 23. november 2011

Assassins Creed


Nu ved jeg ikke hvor mange af jer der kender til spillet Assassins Creed, men kender i ikke til det er det en stor fejltagelse. Det er det mest fantastiske spil i verden og i anlednings af spil nr. 4 lige er udkommet har jeg dedikeret et indlæg til spillet. For at fornemme universet har jeg i slutningen af indlægget lagt en trailer ind for det nye spil, se den den er fantastisk. 

Som udgangspunkt finder alle spillene sted i år 2012, hvor man er bartenderen Desmond Miles, der er efterkommer af assassins. 

Assassins Creed er det første spil i rækken. Desmond bliver kidnappet af firmaet Abstergo Industries, der er Tempelridders ansigt udadtil i dag. Tempelridderne og Assassins er fjender. Firmaet har opfundet maskinen Animus, der gør, at Desmond kan rejse tilbage i tiden og genleve minder fra hans forfædre. Firmaet vil finde ud af hvor the Assassins har gemt paradisæblet. Paradisæblet har en kæmpe kraft, der gør man kan styre og dræbe alle mennesker efter behov, derfor vil tempelridderne gerne stjæle det. I dette spil, når Desmond er i Animus træder han ind i hans forfader Altaïr Ibn-La'Ahads minder. Altaïr var assassin og levede i mellemøsten under korstogene i 1191.  Gennem spillet lærer man om kampen om mellem the assassins og tempelridderne.

Assassins Creed II er andet spil i rækken. Her redder nogle nutidige assassins Desmond fra Abstergo og igennem spillet forsøger man at finde paradisæblet før tempelridderne for at sikre det. Denne gang træder Desmond ind i minderne fra han forfader Ezio Auditore da Firenze. Ezio er en ung mand fra 1476, der bor i Florence. Igennem Ezio og noget kaldet blødeeffekten lærer Desmond at klare sig som assassin. En sjov detalje i dette spil er, at en af Ezios venner er Leonardo da Vinci, der opfinder bl.a. den klinge, der kendetegner en assassin. Leonardo da Vinci hjælper igennem spillet Ezio med at dekryptere et kodeks, der indeholder Altaïrs minder. Inde i Animus opdager Ezio beskeder fra en tidligere deltager fra firmaet Abstergo, nr. 16. Nr. 16 er død efter at have været i Animus for længe.

Assassins Creed Brotherhood Det tredie spil i rækken er en forsættelse af nr. II spil. Man er stadig Ezio, dog i en ældre udgave og man kæmper stadig Ezio og the assassins kampe, der begyndte i spil nr. II.  Det lykkedes dem at finde paradisæblet, der er gemt under Colosseum. Æblets kraft overtager Desmond og han går i koma.

Assassins Creed Revelations er det nyeste spil i rækken og udkom i sidste uge. Desmond er stadig i koma, hvilket vil sige Animus har overtaget hans hjerne. Der hvor Desmond er fanget finder han nr. 16. Nr. 16 fortæller Desmond, at han bliver nødt til at samle alle Ezios senere minder for at rekonstruere hans sind og forlade Animus igen, ellers vil han være fanget der for evigt. Man gennemfører derfor adskillige missioner i Ezios hukommelse, hvor Ezio efterhånden er blevet en gammel mand. Ligeledes går man ind i en gammel Altaïrs minder gennem Ezio. Spillet foregår hovedsageligt i Istanbul denne gang.
Traileren her er for det nyeste spil Revelations. Hovedpersonen i traileren er Ezio, mens ham man ser i den hvide kåbe er Altaïr.  Som ekstra bonus i alle spillene er der utrolig meget historie i de her spil idet de er bygget på historiske begivenheder. Skaberne, Ubisoft, har afsløret, at endnu et spil i rækken vil komme. Assassins Creed III vil det komme til at hedde og vil indeholde en helt ny karakter med sin egen historie.


2 kommentarer:

  1. Min kæreste elsker også det spil :) og ønsker sig det nyeste i julegave.

    SvarSlet
  2. Det er virkelig også godt :) Han kan godt glæde sig til det :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...