mandag den 13. december 2010

Anmeldelse

Jeg har tidligere lavet et indlæg omkring nogle e.l.f neglelak jeg har købt. Én gav mig den idé, at lave en anmeldelse på dem og den får i her.

Indtil videre har jeg kun prøvet farverne mint cream og nude. De er begge rigtig rigtig flotte, men jeg må indrømme, at det nok ikke er et mærke jeg vil købe neglelak ved i fremtiden.  For det første dækker de ikke med ét lag. Ved mint cream neglelakken skulle jeg op på 3 lag før de dækkede. Nude er som man kunne forestille sig lettere gennemsigtig og det er derfor kun nødvendigt at give den to lag.
Et andet andet problem var, at de tog rigtig rigtig lang tid om at tørre. Ja vil faktisk sige der næsten går en time før de er ordentlig tørre og det har jeg bare ikke tålmodighed til. Derudover skaller de let af. Det aller yderste helt ude på spidsen af neglen ryger af næsten med det samme. Ved mint cream vaske jeg op på 2. dagen og der røg det meste af lakken med. Død irriterende!

Dog vil jeg sige det er nogle rigtig rigtig flotte farver og den pris de har får mig til at kunne leve med ovenstående. Nu det en anmeldelse skal jeg jo begive mig ud i at give stjerner; her vil jeg give 3 ud af 6. Det er et godt billigt køb og jeg vil anbefale siden til andre , men personligt vil jeg ikke købe neglelak der  igen.(2 ud af 5)


2 kommentarer:

  1. farverne er så fine! Men ja, jeg synes også de er en evighed om at tørre S: Men sejt med en anmeldelse!! :)

    /Glitter Amalie

    SvarSlet
  2. Tak ska du have. Ja farverne er vildt flotte! Men desværre har jeg ikke tålmodighed til at vente på det tørrer.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...