tirsdag den 28. december 2010

Sæt igang!

Så er eksamenslæsningen igang.. Jeg ved hverken hvor jeg skal starte eller slutte.. Det jeg gerne ville starte med at læse på kan jeg ikke begynde på, da vores forlæser endnu ikke har lagt spørgsmålene op på nettet. Eller jeg kunne nok godt gå igang, men jeg ville skulle læse det hele to gange så, da jeg i første omgang ikke ved hvad jeg skal se efter. Derfor er jeg gået igang med at regne opgaver til en af de skriftlige eksamener jeg skal til. Uden det skal lyde forkert, så må jeg indrømme de opgaver her keder mig en smule. Det er opgaver i biostatistik og jeg har lært det hele ovre på matematik, så opgaverne regner egentlig lidt sig selv. Jeg har tænkt lidt på at skippe læsningen til det, da jeg er ret sikker på at kunne bestå den eksamen uden at have læst så godt (og så bruge min energi på de andre eksamener jeg ikke er så sikker på), men er alligevel bange for jeg har misset et eller andet, så nu sidder jeg troligt og regner alle opgaverne.


Derudover er jeg begyndt på min kur/ livsstilsændring/ whatever igen. Tager en kold tyrker fra i dag af og har sat mig det mål, at d. 21 april har jeg tabt 6 kg.  Jeg vejede i morgen 70,7 kg og dvs. jeg i løbet af julen har taget 2,1 kg på. Da jeg har grovædt i 14 dage havde jeg egentlig regnet med mere, så det var en positiv overraskelse. Min faste vejedag er om fredagen, så fra nu af vil jeg give jer en update om vægten hver fredag.

Derudover har jeg endnu et mål (som jeg nu bliver nødt til at overholde da jeg har sagt det højt (eller skrevet det her i hvert fald), men jeg skal deltage i et af de mange forårsløb der er, i ved Femina kvindeløb, smuk løb osv. osv. Jeg blev i efteråret ret god til at løbe, selvom jeg havde svoret jeg aldrig ville blive bidt af lige netop den sport. Jeg døjer med astma, så da kulden satte ind måtte jeg droppe at løbe udenfor. I julegave fik jeg jo et gavekort til Fitness World, så nu skal der løbetrænes! Hvor bliver det godt.. :)

2 kommentarer:

 1. Suk, kender eksamenslæningen ALT for godt. Kæmper også selv med det lige nu. (ja, det her er vist også en overspringshandling).
  Den står også på sundere mad og forhåbentlig løbeture her hos mig, men kender mig godt nok til at vide, at det bliver efter eksamen :)

  Håber du ellers har haft en dejlig jul

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Ja det er sååå svært under eksamenslæsningen! Jeg synes i hvert fald jeg har lyst til at spise konstant når jeg læser til eksamen.. Men i år skal det være anderledes :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...