onsdag den 8. december 2010

Look Back, Don't Stare.

...A film about progress...

I dag dumpede denne herlige film ind af min brevsprække. En ny dokumentar om bandet Take That. 
Filmen følger drengene i 12 måneder fra de startede med at indspille pladen Progress i et studie i New York City. Da filmen starter er ingen klar over Robbie er tilbage i bandet og man følger deres proces i at holde det hemmeligt og komme med bortforklaringer hver gang nogle ser ham gå ind i studiet. Derudover ser man en hammer nervøs Robbie Williams, der ikke ved om det er den rigtige beslutning han har taget. Han bestemmer sig heldigvis for det er det helt rigtige han har gjort og sammen får de skrevet nogle utrolige sange. 
Første ledetråd om Robbie var tilbage i bandet gav de da Take That skulle optræde med Greatest Day til Brit Awards og herefter skulle byde Robbie velkommen på scenen, der selv skulle synge Bodies. Men først lang tid senere, d. 15/7 i år, kom den endelige pressemeddelelse om Robbie var back for good:


"The rumours are true... Take That: The original line-up are reunited and ready to face an exiting new chapter in the TT story"

I det år filmen følger dem ser man dem snakke om stort set alle de problemer der har været mellem dem første gang de alle 5 var i bandet og jo mere det snakker om det des mere udvikler de sig som band og som person. 

Personligt synes jeg det mest rørende øjeblik i filmen er hvor Mark "bryder sammen" og tager på rehab. Introen til dette starter med man ser Mark synge sangen "What do you want from me?", der helt sikkert er en sang skrevet til hans kone Emma i et sidste håb om hun vil beholde ham efter det han har gjort. 

Mange vil sikkert sukke og tænke denne dokumentar er lavet som et forsøg på at få lige lidt flere penge indenbords. De mennesker der tænker dette kan jeg så fortælle jer ikke er "rigtige" Take That fans. (Det nye) Take That sender ikke noget ud de ikke går 100% ind for. Som der står bag på filmen:

"It's not about money or chart success -this is about life, imperfect relationships, trust, and the righting of wrongs."

Jeg vil klart anbefale filmen til alle de Take That fans der findes derude. Den går lige i hjertet og jeg ser nu endnu mere frem til koncerten i Parken d. 16. juli, da jeg nu ved hvad hver og en sang på albummet betyder for dem.  

Herunder er min ynglingssang på albummet Progress: Kidz


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...