torsdag den 30. december 2010

Året der gik

2010 i iPhone billeder:Året startede ud med sne overalt. Sidste år på denne tid boede jeg i Frederikshavn og skulle køre mellem Fr.havn og Aalborg hver dag også i snestormen(e).. Det var et helvede...! Sidste år på denne tid havde jeg også mørkebrunt hår og det besluttede jeg mig for i starten af året skulle være lyst igen. Min søster der er frisør mente, at det kunne sagtens gøres over én gang. Jeg endte med dette fine orange ødelagte hår. (ovenikøbet ser jeg dybt uintelligent ud på billedet). Det blev dog lysere og så knapt så dumt ud til sidst. Jeg fik også lavet en piercing i det ene øre (den øverste) glæden var dog ret kort, da den 3 mdr. efter stadig ikke var helet. jeg valgte til sidst at tage den ud igen.
I år 2010 blev jeg endnu engang faster (det var 6 gang) til en dejlig lille pige; Mynte. Jeg var romersk gudinde for en dag til karneval i Aalborg og for 3 gang på 1 år gik vores bil i stykker på motorvejen. Billedet tog jeg for at huske hvor modbydeligt det var. Der var omkring 25 grader udenfor og jeg skulle vente på Dansk Autohjælp en time. Da jeg var ved at være godt stegt inde i bilen gik jeg ud  kun for at finde ud af der kørte en og spredte gylde på marken overfor. Det blev den længste time i hele 2010! Det sidste billede er et fint skib fra Tordenskjoldsdagene i Frederikshavn.Sommeren kom og jeg nød godt af Palmestranden! Resten af min ferie brugte jeg på arbejde ombord på skibet Dana Sirena, der sejler mellem Harwich og Esbjerg. Der er altid en skøn udsigt når man sejler ud af havnen.


En venindes hund fik hvalpe åårh de var så dejlige! I august begyndte jeg også at løbe og billedet med søen er taget fra en af de dejlige løbeture. Hvem havde troet jeg skulle blive bidt af at løbe, ja ikke mig. Min stakkels lille kat væltede en lampe ned og hoppede ned i den bagefter. Hun fik en dyb flænge i den ene bagpote med alle scenerne skåret over og som dyrlægen sagde havde han ikke set så slemt et tilfælde selvforskyldt af en kat i mange mange år. Det kostede hende en måned med skinne på benet og på pencilen og mig (ja okay min kæreste) 4000 kr ved dyrlægen. Ja de ved sgu hvad de vil have for det.
I september kom tiden endelig hvor vi skulle flytte tilbage til Aalborg! 
I november blev min søster udlært frisør og min anden søster var hårmodel for hende. OG jeg fik endelig en ny computer: MacBook Pro.


Året slutter af med sne igen.
 Midt i projektaflevering, julestress og andet godt i december måned fødte min veninde en lille dreng; Milas.  

 
Året sluttede af med en konference og en masse eksamenslæsning!

Så alt i alt kan jeg så konkludere mit år ikke har været specielt spændende eftersom højdepunktet har været den nye computer (ja den slår altså flytningen) :) Aj faktisk var højdepunkterne på mit år noget der ikke er kommet billeder ind af (de var af en eller anden årsag ikke på min iPhone) 2 koncerter. Den første var med ham den søde Mads Langer og den anden med de underskønne Dúné. Begge leverede i stor stil! 

Forhåbenligt kan jeg næste år på denne tid vise jer et fint før og efterbillede af mit vægttab og det ser jeg enormt meget frem til! 

5 kommentarer:

 1. The things you have discussed about in this post which are supposed to be very helpful for us. Because of these wonderful information in this post the blog can be viewed again and again.

  SvarSlet
 2. The things you have discussed about in this post which are supposed to be very helpful for us. Because of these wonderful information in this post the blog can be viewed again and again.

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte,

  Sikke en god måde at fortælle om året der gik!

  Jeg så lige at du har arbejdet på Dana Sirena. Hvis du har nogle billeder du gerne vil dele på min hjemmeside: www.minicruise-guide.dk, så må du meget gerne sende dem til mig på martin(a)minicruise-guide.dk. Så ligger jeg dem op, så andre kan få glæde af dem.

  Ha' et rigtig dejligt og lykkebringende 2011!

  De bedste hilsner
  Martin

  SvarSlet
 4. Hej Martin. Tak skal du have :)

  Jeg tager lige et kig på din hjemmeside og ser hvilke typer billeder det er, så skal jeg nok sende nogle. Det er altid hyggeligt at se billeder fra skibe :)

  //Charlotte

  SvarSlet
 5. This is such a fantastic information as it is required to every women because they are fond of such a typical dressing sense as they look gorgeous.This blog is well appreciated by not only woman but men also.thanks for giving a great information to us.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...