Her til aften fik vi farsbrød med græske kartofler og det var så godt jeg vil dele det med jer. Jeg har fundet opskriften her hos Janne, men den er vist oprindeligt fra Madlog. Mine mad billeder har det med ikke at få maden til at se så lækkert ud, gad vide hvordan sådan de får billederne til at se så lækre ud i bladene?
Her er opskriften:
Ingredienser:
Kartofler
1 tsk olivenolie
timian
500 g hakket oksekød (vi brugte svin/kalv, da det lige var det vi havde)
1 dl skummetmælk
1 stort fedt hvidløg
60 g løg
10 g hvedemel
1 æg
120 g gulerod
100 g feta
salt peber
Fremgangsmåde:
Kartoflerne skylles og skæres i tynde både. Vendes med olivenolien og drysses med timian. Kommes i ovnen ved 220 grader i 25-30 minutter.
Det hakkede oksekød vendes med mælk, æg og mel, hvorefter krydderier og hvidløg tilsættes. Gulerødderne rives i farsen, og løg snittes os tilsættes. Feta knuses til mindre stykker og tilsættes, det hele blandes sammen. Blandingen kommes i et fad og sættes i ovnen ved 220 grader i 30 minutter.
Hertil lavede jeg selv noget tzatiki og sammen gav det et dejligt måltid på kun 391 kcal.
mums det ser godt ud.
SvarSletDet smagte også rigtig godt :)
SvarSleti had to take some pictures of food for a webpage (a small business we are starting with my brothers), illumination is KEY!! :)
SvarSlet